Shunichi Miyamoto

Anges_(Shunichi_Miyamoto.album_-_cover)

 

 

 

 

Shunichi Miyamoto (宮本 駿一 Miyamoto Shun’ichi, born April 1, 1986) is a Japanese musical artist and voice actor. He is noted for having performed several songs for the anime adaptation of D.N.Angel.

Early life and music interest

Miyamoto started playing the piano at the age of four. Later, he enrolled to a vocal school around the same time he entered high school.

2002–2007

He made his singing debut with the single “Byakuya: True Light”, the opening theme song for the anime D.N.Angel. He was soon signed up by JVC music as a solo artist and started to release his own music. His first mini-album, Anges (meaning “angels” in French) contains many of the songs that were used in D.N.Angel, namely “Michishirube” and live versions of “Byakuya: True Light”, and “Caged Bird”.

He was cast with the role of Shani Andras in Mobile Suit Gundam SEED. However, it appears he has not done much voice-acting so far apart from this role and one or two minor roles in a few other anime including D.N.Angel.

He has also started his own internet radio called Miyasoba, which runs fortnightly. He covers a variety of things for each episode such as reading out letters/greetings he has received by post or email; previews of his new songs or some piano pieces he is still working on, as well as talking about what is new with his current life and plans.

Miyamoto’s CD album Piano n Piano was released in August 2007 and charted highly on the Japanese independent music charts.

2008–present

In 2008, Miyamoto signed to Tri-Arion and left Victor Entertainment. He changed his stage name to Shunn. His first single released under this new name is “Ihōjin/Sakura Sakukoro”.

Miyamoto performs at live jazz, classical and other musical events across Japan (mostly at a concert hall called 恵比寿天窓 Switch – a popular place with many semi-professional musician, including Hoshino Michiru (AKB48)).

Discography

 

Filmography

  • D.N.Angel (2003) – Miyamoto (cameo)
  • Mobile Suit Gundam SEED (2002) – Shani Andras

 

 

Sumber

Advertisements

Soompi Awards 2018

Soompi Awards

 

 

 

Soompi Awards merupakan ajang penghargaan bagi insan musik dan pertelevisian Korea Selatan yang diadakan secara tahunan. Pada tahun 2018 ini merupakan Soompi Awards ke-13.

Berikut adalah beberapa kategori untuk Music:

1.Artist Of The Year

  • Twice
  • Red Velvet
  • BTS
  • IU
  • Winner
  • Black Pink
  • Seventeen
  • Gfriend
  • EXO
  • Bigbang
  • Wanna One
  • Highlight
  • MAMAMOO
  • GOT7
  • NU’EST W

 

2.Album Of The Year

  • /// ( Heize )
  • The Red Summer ( Red Velvet)
  • MADE ( BigBang )
  • The War ( EXO )
  • Palette ( IU )
  • 1×1=1 ( Wanna One)
  • You Never Walk Alone ( BTS )
  • Winter ( Akdong Musician )
  • Calling You ( Highlight )
  • 4×2=8 ( PSY )
  • Parallel ( Gfriend )
  • Kwon Ji Yong ( G-Dragon )
  • TWICEcoaster : Lane 2 ( Twice )
  • Purple ( MAMAMOO )
  • Television ( Zico )

3.Song Of The Year

  • Red Flavor ( Red Velvet )
  • As If It’s Your Last ( Black Pink )
  • Energetic ( Wanna One )
  • Really Really (Winner )
  • DNA ( BTS )
  • Palette Ft G-Dragon ( IU )
  • You , Could , Rain Ft Shin Yong Jae ( Heize )
  • Signal ( Twice )
  • Untitled, 2014 ( G-Dragon )
  • Yes I Am ( MAMAMOO )
  • Ko Ko Bop ( EXO )
  • FXXK IT ( BigBang )
  • Plz Don’t Be Sad ( Highlight )
  • Gashina ( Sunmi )
  • Don’t Recall ( KARD )

4.Best Male Group

  • BTS
  • Winner
  • EXO
  • BigBang
  • Highlight
  • Seventeen
  • Block B
  • BTOB
  • GOT17
  • NU’EST W
  • VIXX
  • NCT 127
  • Monsta X
  • B1A4
  • Day 6

5.Best Female Group

  • Twice
  • Red Velvet
  • Black Pink
  • Bolbbalgan 4
  • Gfriend
  • MAMAMOO
  • Apink
  • AOA
  • Girl’s Generation
  • EXID
  • Lovelyz
  • Girl’s Day
  • Cosmic Girls
  • Gugudan
  • Oh My Girl

6.Best Male Solo

  • Zico
  • Hwang Chi Yeol
  • PSY
  • G-Dragon
  • Zion.T
  • Crush
  • Taeyang
  • Dean
  • K.Will
  • Roy Kim
  • Jung Yong Hwa
  • Baekhyun
  • Bobby
  • Taemin
  • One

 

7.Best Female Solo

  • IU
  • Heize
  • Sunmi
  • Taeyeon
  • Suran
  • Chungha
  • HyunA
  • Ailee
  • Suzy
  • Jung Eun Ji
  • Baek A Yeon
  • Seohyun
  • Kim Sejeong
  • Soyou
  • Jessi

8.Rookie Of The Year

  • Wanna One
  • Varsity
  • Jeong Sewoon
  • KARD
  • Samuel
  • Weki Meki
  • Golden Child
  • JBJ
  • MVP
  • ONF
  • RAINZ
  • A.C.E
  • TRCNG
  • The Rose
  • Chungha

9.Best Hip Hop/R&B Artist

  • Heize
  • Zico
  • Woo Won Jae
  • Mad Clown
  • Jay Park
  • Loco
  • San E
  • Young B
  • Gray
  • Groovy Room
  • BewhY
  • Gaeko
  • Junoflo
  • Jessi
  • Epik High

10.Breakout Artist

  • Heize
  • Suran
  • NU’EST W
  • Cosmic Girl
  • NCT 127
  • Monsta X
  • Astro
  • Pristin
  • Gugudan
  • SF9
  • UP10TION
  • Pentagon
  • Day 6
  • CLC
  • DreamCatcher

11.Best Collaboration

  • Cave Me In ( Gallant x Tablo x Eric Nam )
  • Change ( RM x Wale )
  • Victim Love ( Sanjoy x Youngjae x Stephen Rezza x Elliott Yamin )
  • Fantasy ( Superfruit x Amber )
  • Mic Drop Remix ( BTS x Desligner x Steve Aoki )
  • Palette ( IU x G-Dragon )
  • You, Clouds,Rain ( Heize x Shin Yong Jae )
  • We Loved ( Bolbbalgan4 x 20 Years Of Age )
  • Wine ( Suran x Changmo )
  • Why You Don’t Know ( Chungha x Nucksal )
  • Blue Moon ( Hyorin x Changmo )
  • Rain ( Soyou x Baekhyun )
  • Love Story ( Epik High x IU )
  • Nosedive ( Dynamic Duo x Chen )
  • ANTI ( G.Soul x Zico )

12.Best Stage Outfit

  • Plz Don’t Be Sad ( Highlight )
  • Red Flavor ( Red Velvet )
  • Boom Boom ( Seventeen )
  • O Sole Mio ( SF9 )
  • Signal ( Twice )
  • Shangri-La ( VIIX )
  • CACTUS ( A.C.E )
  • Cherry Bomb ( NCT 127 )
  • I’ll Be Yours ( Girl’s Day )
  • Holiday ( Girls Generation )
  • Gashina ( Sunmi )
  • Coloring Book ( Oh My Girl )
  • I Don’t Like Your Girlfriend ( Weki Meki )
  • We Young ( NCT Dream )
  • Critical Beauty ( PENTAGON )

13.Best Choreography

  • Oh Na Na ( KARD )
  • DNA ( BTS )
  • Knock Knock ( Twice )
  • Ko Ko Bop ( EXO )
  • Energetic ( Wanna One )
  • Gashina ( Sunmi )
  • Red Flavor ( Red Velvet )
  • As If It’s Your Last ( Black Pink )
  • Cherry Bomb ( NCT 127 )
  • Babe ( HyunA )
  • Shangri-La ( VIXX)
  • Don’t Wanna Cry  ( Seventeen )
  • Beautiful ( Monsta X )
  • Hobgoblin ( CLC )
  • Move ( Taemin )

14.Fuse Music Video Of The year

  • Peek A Boo ( Red Velvet )
  • Clap ( Seventeen )
  • Power ( EXO )
  • 365 Fresh ( Triple H )
  • Chase Me ( DreamCatcher )
  • Spring Days ( BTS )
  • Dramarama ( Monsta X )
  • Wake Me Up ( B.A.P )
  • Movie ( BTOB )
  • Yesterday ( Block B )
  • Shangri-La ( VIXX )
  • Palette ( IU )
  • New Face ( PSY )
  • The Real ( N.Flying )
  • Gashina ( Sunmi )

15.#Twitterbestfandom

 

Nah jadi itu nominasi untuk Music..

ada Bias kamu? bingung pilih? sama heheheh..buruan Vote ya …

*psst…

ada untuk kategori DRAMA juga loh.. buruan di cek^^

 

VOTE DISINI

Serenata Valentine Music Concert 2018

 

 

 

 

 

Memasuki tahun 2018 SPMC kembali menggelar acara untuk siswa dan siswi SPMC. Serenata Valentine Music Concert 2018 yang sudah diselengarakan pada tanggal 10 Februari 2018 lalu, bertempat di Mall Pejaten Village.

 

Acara yang dimulai pada pukul 11.30 ini, mengusung tema valentine. Selain panggung dan meja registrasi serba bernuansa pink yang sangat manis, kostum yang digunakan oleh pembawa acara Valentine Concert dan para kakak panitia juga sangat menarik perhatian pengunjung dengan menggunakan kostum tematik valentine yang bernuansa pink dan putih.

Serenata Valentine Music Concert 2018 dihadiri kurang lebih 70-an peserta dari seluruh wilayah Jabodetabek dari umur 3 tahun hingga dewasa. Music show yang berlangsung kurang lebih 6 jam ini memberikan penghargaan Best Costume untuk pada performer dengan kostum yang menarik dan sesuai dengan tema.

Berikut hasil dari Best Costume Award :


Sesi 1

Winner: Yasamin
Runner up: Alarik dan Akhindra
2nd Runner Up: Audrey

Sesi II:

Winner: Queen
Runner Up: Aqilah
2nd Runner Up: Chriselsa

Sesi III

Winner: Cherish
Runner Up: Ladia

Terima kasih kepada papa/mama/orang tua siswa yang selalu support kakak dan adik dalam setiap acara di SPMC. Kakak dan Adik tetap semangat berlatih ya! Sampai bertemu di acara selanjutnya!

Kahitna Versi Perempuan

 

 

 

Sebelas penampil akan memberikan suguhan spesial dalam konser Love and Fabulous Festival atauLAFFestival yang akan digelar di Jakarta Convention Center, Senayan, Jakarta Selatan, pada Sabtu 10 Februari 2018 mendatang.

Salah satunya adalah penampilan grup musik Kahitna yang akan hadir dalam versi perempuan. Hal itu diungkapkan Dino Hamid selaku Managing Director Berlian Entertaiment saat jumpa pers LAFFestival di CGV Blitz, Grand Indonesia, Jakarta Pusat, Rabu (17/1/2018).

“Jadi kami sangat mencintai musikalitas yang bagus salah satunya Kahitna, Kahitna kan laki semua, jadi kami coba develop, tiga hari lalu lah, gimana kalau kita buat Kahitna tapi cewek semua,” kata Dino.

Di tangan penata musik Ava Victoria, tiga penyanyi wanita yang diberi nama Kahitsna akan melantunkan tembang-tembang Kahitna.

“Akhirnya kami buat nama proyeknya Kahitsna, formatnya Lala Karmela, Radhini, Mikha Tambayong dan music director-nya Ava,” ucap Dino.

Tentu saja penampilan Kahitsna akan menjadi menu spesial bagi pagelaran yang menyuguhkan 11 konser dalam satu malam itu. Bahkan Lala Karmela sesumbar bahwa Kahitsna bisa jadi lebih populer dibandingkan Kahitna.

“Senang banget dapat tawaran konser ini. Pas dikasih tau konsepnya juga unik banget. Cewek-cewek, it’s all equal todayMaybe Kahitsna will be more hits than Kahitna,” ujar Lala.

Ava menambahkan, lagu-lagu Kahitna akan dikemas menjadi lebih feminin.

“Rencananya kami bawa delapan sampai 10 lagu. Untuk arasemen, karena Kahitna udah kuat, kami enggak akan keluar jauh-jauh dari situ. Akan bikin girl power sih yang pasti, lebih perempuan aja,” imbuh Ava

 

Sumber

Music Video Competition

video competition

 

 

SPMC akan mengadakan musik event di bulan Februari 2018 Anniversary Celebration Serenata PMC 2018.

Tujuan dari acara ini adalah agar siswa dapat meningkatkan rasa percaya diri dan menumbuhkan daya saing serta keinginan untuk menjadi lebih baik dari dalam diri sendiri.

Kegiatan :
🌟 Video Music Competition 🌟

Dengan syarat dan ketentuan sebagai berikut :
🔑 Registrasi :
30.000 untuk murid SPMC
40.000 untuk umum
🔑 Memainkan maksimal 2 lagu
🔑 Durasi 2 menit/lagu
🔑 Video original (no editing)
🔑 Di perbolehkan menggunakan iringan, minus one/ teacher / keluarga
🔑 Pengumpulan via email dengan format :
Subject : “SPMC Video Music Competition”
Nama
Usia (sebelum tanggal 1 maret 2018)
Penanggung jawab
No. Tlp
Alamat
🔑Pengumpulan paling lambat tanggal 1 April 2018

Info lebih lanjut :
0857-1719-3099 (Nofri)

Lagu Untuk Valentine Kamu!

 

 

 

 

love-musicBulan Febuari indentik dengan perayaan Valentine yang jatuh pada tanggal 14 Febuari di setiap tahunnya.

Valentine sendiri menggambarkan dimana hari tersebut adalah hari kasih sayang yang dapat di tujuan untuk orang terkasih seperti orang tua, keluarga, pasangan, teman, kerabat, rekan kerja, dll.

Setuju gak sih kalau mengungkapkan rasa sayang itu bisa dengan banyak hal?? Nah salah satunya lewat lagu nih! Karena itu, Serenata PMC mau mencoba berbagi beberapa lagu yang menyentuh banget.

Berikut beberapa Valentine Playlist dari para kakak guru Serenata PMC :

 


.
.

1. Kahitna – Untukku

 

2. Gleen Fredly – My Everything

3.Tompi-Sedari Dulu

4.Radhini – Pujaan Hati

5. Adera – Lebih Indah

 

6. Jose Mari Chan – Please Be Careful With My Heart

Jose Mari Chan

 

7. Michael Buble – You and I

michael buble

8. Kylie Minogue & Jason Donovan – Especially For You

9. Roberta Flack & Donny Hathaway – Where Is The Love

Gimana? Sama ngga sama playlist kamu?

Ready for Love in Febuary!!

roses

 

 

 

Sudah masuk dalam bulan febuary di tahun 2018 ini, ada apa dengan bulan febuary?
yup… Valentine yang dirayakan ditanggal 14 febuary setiap tahunnya membuat bulan febuary selalu penuh dengan berbagai hal yang berhubungan dengan kasih sayang (Simbol) warna pink , cokelat , romansa dimana – mana. Febuary di artikan sebagai dengan bulan penuh Cinta ( karena adanya perayaan valentine) sesungguhnya untuk cinta/kasih sayang selalu kita lakukan setiap hari dengan sadar dan tanpa di sadari bukan hanya kepada anggota keluarga tapi dengan orang sekitar kita juga.

Valentine menjadi sebuah bulan uang akan membuat restaurant / hotel / mall menawarkan hal romantis dan manis juga menarik di bulan febuary ini..
Nah sudah ada plan/rencana untuk febuary tahun ini?
Mungkin bisa mencoba dengan hal paling sederhana .. melalui musik-musik romantis..

Lagu – lagu apa yang cocok untuk bulan febuary?? simak list lagu tahun 90-an dibawah ini yang bisa nemenin bulan penuh cinta kamu… ^^

 

1. My valentine – Martina McBride & Jim Brickman (1997)

martina mcbride

Artist: Martina McBride
Featured artist: Jim Brickman
Album: Evolution
Released: 1997
Genre: Country

2. Nothing gonna change my love for you – GEORGE BENSON (1985)

 

george

Artist: George Benson
Album: 20/20
Released: 1985
Genre: Pop

3. Because You Loved Me – Celine Dion (1996)

because you loved me

Artist: Celine Dion
Album: Falling into You
Released: 1996
Awards: Grammy Award for Best Song Written for Visual Media
Nominations: Academy Award for Best Original Song

 

4. I Knew I Loved You – Savage Garden (1999)

savage garden

Artist: Savage Garden
Album: Affirmation
Released: 1999
Genre: Pop
Label: Columbia

5. How Do I Live – LeAnn Rimes (1997)

LeAnn Rimes - How Do I Live

Artist: LeAnn Rimes
Album: You Light Up My Life: Inspirational Songs
Released: 1997
Genre: Country
Nominations: Grammy Award for Best Female Country Vocal Performance,

6. You Are Not Alone – Michael Jackson (1995)

You-are-not-alone-michael-jackson

Artist: Michael Jackson
Album: HIStory: Past, Present and Future, Book I
Released: 1995
Genre: Pop
Nominations: Grammy Award for Song of the Year

7. Right Here Waiting – Richard Marx (1989)

richard marx

 

Artist: Richard Marx
Album: Repeat Offender
Released: 1989
Nominations: Grammy Award for Best Male Pop Vocal Performance
Genre: Adult contemporary

8. How Deep Is Your Love – Bee Gees (1977)

BeeGees

Artist: Bee Gees
Movie: Saturday Night Fever
Released: 1977
B-side: “Can’t Keep a Good Man Down” (live)
Nominations: Golden Globe Award for Best Original Song, Brits Hits 30 Award

9. Take Me To Your Heart – Michael Learns To Rock (1991)

MLTR

Artist: Michael Learns to Rock
Album: Michael Learns to Rock
Released: 1991
Genre: Pop

10. Every Day I Love You – Boyzone (1999)

Boyzone_Everyday_I_Love_You

 

Artist: Boyzone
Released: 1999
Recorded: March 1996-January 1997
Producer(s): Stephen Lipson
Genre: Pop

11.  I Will Always Love You – Whitney Houston (1992)

whitney houston

Artist: Whitney Houston
Movie: The Bodyguard
Released: 1992
Songwriter(s): Dolly Parton
Awards: Grammy Award for Record of the Year.

 

Enjoy..^^

 

Sumber